Salut!

Vrei să susții unul sau mai multe proiecte la Swimathon Cluj?

• complează formularul "Înscriere susținător" pentru a-ți lua un angajament de plată, iar plata efectivă poate fi realizată până la data de 1 august 2016
  • ai opțiunea să oferi o sumă pe lungimea de bazin înotată de înotătorul/ echipa favorită, sau să oferi o sumă fixă
  • în cazul echipelor, opțiunea angajarii unei sume pe lungimea de bazin va fi raportată la suma numărului de bazine înotate de către ștafetă

Dacă ai completat formularul de susținător și vrei să faci și plata , poți accesa butonul DONEAZĂ aflat în partea dreaptă a paginii sau poți:

• plăti online cu cardul securizată direct aici http://www.fundatiacomunitaracluj.ro/doneaza-swimathon.php cu mențiunea ”Contribuție pentru proiectul/înotătorul/echipa....”
  • plăti în numerar pe bază de chitanță în cadrul evenimentului (Complexul de Natație ”Universitas”) sau la sediul Fundației Comunitare Cluj (Cloșca 6/2)
  • plăti prin bancă – depunere în numerar sau transfer bancar. Date bancare: Fundația Comunitară Cluj, Cluj, Cluj-Napoca, CF 231 02 190 IBAN RO95 BTRL 0130 1205 J303 07XX, Banca Transilvania, Cluj-Napoca, cu mențiunea pe OP “Contribuție Swimathon pentru înotatorul/echipa ................”
  • plăti cu cardul prin POS  la eveniment  (Complexul de Natație ”Universitas”) sau la sediul Fundației Comunitare Cluj (Cloșca 6/2);

La solicitarea persoanelor juridice vom înscheia un contract de sponsorizare cu Fundația Comunitară Cluj.

Înscriere Susţinători

Doresc sa sustin echipa:
Lamele

Nume si prenume: *
Telefon: *
Localitate: *
Cu suma de: * lei pentru fiecare lungime de bazin inotata in cadrul celor 60 minute de inot
Cu o suma fixa de lei lei
Implicarea mea va fi publica NU! Doresc sa fiu Anonim!
Optiuni de plata: * Plata online, cu proiectul pe OP "Contributie Swimathon pentru Echipa Lamele"
Prin banca Date bancare Fundatia Comunitara Cluj: Cluj, Cluj-Napoca, CF 231 02 190 IBAN RO95 BTRL 0130 1205 J303 07XX, Banca Transilvania, Cluj-Napoca, cu mentiunea pe OP "Contributie Swimathon pentru Echipa Lamele"
Plata in numerar La sediul Fundatiei Comunitare Cluj (Closca 6/2) sau in cadrul evenimentului, unde se va taia si chitanta."
Plata prin dispozitiv de tip POS BT va fi disponibil la bazin si ulterior la sediul Fundatiei Comunitare Cluj (Closca 6/2) pentru varianta in care se doreste sa se efectueze plati cu cardul; "
Plata prin Debit Direct o forma de donatie repetitiva si constanta, prin care donatorul se angajeaza sa plateasca lunar o suma fixa, prin debitarea automata a contului, la o data prestabilita, pe o perioada de timp, cu posibilitatea de a fi intrerupta oricand, la solicitarea donatorului. Mai multe, aici: http://bit.ly/11YD6rq

Suma va fi directionata sub forma unui grant spre proiectul reprezentant de inotatorul sustinut de dvs.
Sunt de acord cu retinerea a 15% din totalul sumelor stranse in urma campaniei, inclusiv din suma donata de mine.
Datele de contact sunt pastrate strict pentru uzul intern al Fundatiei Comunitare Cluj si nu vor fi transmise unei terte parti fara acordul dvs.
Acest document nu reprezinta un angajament legal, ci o exprimare a interesului. Toate tranzactiile financiare se vor face pe baza documentelor legale necesare pentru contributii, donatii sau sponsorizari.