facebook twitter youtube       Centralizator       Contact
 
Salut!

Vrei să susții unul sau mai multe proiecte la Swimathon Cluj? 

  • complează formularul "Înscriere susținător" pentru a-ți lua un angajament de plată, iar plata efectivă poate fi realizată până la data de 1 august 2016
  • ai opțiunea să oferi o sumă pe lungimea de bazin înotată de înotătorul/ echipa favorită, sau să oferi o sumă fixă 
  • în cazul echipelor, opțiunea angajarii unei sume pe lungimea de bazin va fi raportată la suma numărului de bazine înotate de către ștafetă

 Dacă ai completat formularul de susținător și vrei să faci și plata , poți accesa butonul DONEAZĂ aflat în partea dreaptă a paginii sau poți:

  • plăti online cu cardul securizată direct aici http://www.fundatiacomunitaracluj.ro/doneaza-swimathon.php cu mențiunea ”Contribuție pentru proiectul/înotătorul/echipa....”
  • plăti în numerar pe bază de chitanță în cadrul evenimentului (Complexul de Natație ”Universitas”) sau la sediul Fundației Comunitare Cluj (Cloșca 6/2)
  • plăti prin bancă – depunere în numerar sau transfer bancar. Date bancare: Fundația Comunitară Cluj, Cluj, Cluj-Napoca, CF 231 02 190 IBAN RO95 BTRL 0130 1205 J303 07XX, Banca Transilvania, Cluj-Napoca, cu mențiunea pe OP “Contribuție Swimathon pentru înotatorul/echipa ................”
  • plăti cu cardul prin POS  la eveniment  (Complexul de Natație ”Universitas”) sau la sediul Fundației Comunitare Cluj (Cloșca 6/2);

La solicitarea persoanelor juridice vom înscheia un contract de sponsorizare cu Fundația Comunitară Cluj.

Înscriere Susţinători

Dan Chiuzbăian

Înoată pentru proiectul: Nu lăsa să se scufunde viitorul unui copil. Înoată alături de noi!
Dan Chiuzbăian este programator şi antreprenor, managerul firmei clujene QSound Soft. Atunci când nu se ocupă de softuri de automatizare radio ori de case inteligente, Dan îşi petrece timpul în familie, cu fetiţa lui, sau antrenându-se la bazin. Înoată pentru al şaselea an consecutiv la Swimathon, pentru că îşi doreşte să susţină educaţia, pe care o preţuieşte în mod deosebit. L-a sprijinit pe Dorel, timp de 4 ani, să termine liceul, iar acum înoată, pentru al doilea an, pentru Roxana.

Echipa Fundația Danis 1

Înoată pentru proiectul: Antreprenori care schimbă România
Înotători: Sanda Anca, Andreea de Graaf, Dan Ionescu, Daniel Cornea, Cătălin Chira
Echipa 1 a Fundației Danis înoată pentru ca tineri entuziaști și cu inițiativă din Cluj să-și transforme visele în afaceri sustenabile. Sanda Anca: "Voi susține dezvoltarea antreprenoriatului și în acest an alături de Fundația Danis, pentru a oferi șanse tinerilor motivați să dezvolte afaceri de succes!"

Attila Kalman

Înoată pentru proiectul: Antreprenori care schimbă România
Am decis să înot la Swimathon pentru tinerii antreprenori din Cluj. Mi-am propus să-i susțin pe cei care fac primul pas ca să "își ia viața în mâini" și să pornească un business propriu. Din păcate, tinerii antreprenori nu au suficient sprijin atunci când se lansează în proiectele lor, iar asta mă motivează să le fiu, în felul meu, alături.

Echipa Yardi Romania

Înoată pentru proiectul: Centrul unde învăț să învăț!
Înotători: confirmare pe parcurs
În cadrul companiei Yardi România, încurajăm și participăm cu devotament la acțiunile care vin în ajutorul comunității locale. Suntem bucuroși să susținem pentru al 5-lea an consecutiv inițiativa de strângere de fonduri Swimathon Cluj. În acest an, echipa noastră va înota din nou pentru cei 45 de copii de la Centrul de Zi EveryChild și pentru proiectul nobil al Fundației Române pentru Copii, Comunitate și Familie. Ne dorim ca împreună să strângem fondurile necesare pentru ca acești copii să aibă o șansă la un viitor mai bun.

Echipa Lola Tech

Înoată pentru proiectul: Înotăm împreună, pedalăm împreună
Înotători: Ciprian Costea; Daniel Huluban; Catalin Sanpetrean; Marius Ploscar, Claudiu Muresan
“Non nobis solum nati sumus." - "Nu ne-am nascut doar pentru noi" Asta spunea Cicero acum 2000 si ceva de ani, iar acest lucru este cu atat mai actual in zilele noastre. Participam la acest proiect pentru a da posibilitatea unor persoane din medii defavorizate sa isi croiasca corect un drum in viata si pentru a sustine un mod de viata sanatos prin utilizarea bicicletei. Sustine acest proiect pentru a ajuta oameni sa invete o meserie si sustine-l pentru a incuraja pedalatul.

Echipa Fundația Danis 2

Înoată pentru proiectul: Antreprenori care schimbă România
Înotători: Iulia Jianu, Irina Bădescu, Mircea Miheștean, Marius Conțiu, Vlad Ionescu
Echipa 2 a Fundației Danis înoată pentru ca tineri entuziaști și cu inițiativă din Cluj să-și transforme visele în afaceri sustenabile. „Acum 15 ani intram în apă pentru a învăța să înot. Nu credeam că o să ajung să fac performanță înotând. Am făcut. Acum intru din nou în apă, de această dată, cu un scop precis: să susţin proiectul Antreprenori care schimbă România” (Iulia Jianu).

Alina Petrut

Înoată pentru proiectul: Music Camp International pentru copiii din Pata Rât
"Nu poți lăsa urme în nisip atâta timp cât stai jos." (Nelson Rockefeller) Sunt convinsă că dacă am încerca cu toții să ne ridicăm și să lăsăm o urmă, cât de mică, în nisip, lumea ar fi un loc mai bun. Îmi doresc să îmbin pasiunea pe care o am pentru înot cu dorința de a ajuta, de a face ceva pentru copiii care au nevoie de sprijinul nostru.

Echipa Lamele

Înoată pentru proiectul: Centrul unde învăț să învăț!
Înotători: Marius Bob;Bianca Rada;Paul Cantor;Daniel Köntös;Otilia Păsăilă
.

Echipa Team Blythswood

Înoată pentru proiectul: Renovăm pentru viitorul tinerilor din Centrul Daniel
Înotători: Visky Péter, Martinovici Anca-Monica, Csiszér Balázs, Mircea Rus, Matei Rus, Marius Criste,
Dorim sa ajutam acest proiect extraordinar!

Echipa Raza de Soare

Înoată pentru proiectul: Inoata pentru o raza de soare in viata copiilor cu dizabilitati!
Înotători: Francesco Guarnaccia;;Voicu Paslaru;Andrei Pinte;Helga Demeny
.

Echipa Blugento Team

Înoată pentru proiectul: Ne dezvoltam ca sa recuperam
Înotători: Sandu Babasan; Daniel Mandea; Silviu Vintu; Calin Florea;Eva Marina
Motivatia noastra principala este sa construim alaturi de echipa "Un Zambet cu MIRA", un mediu atractiv, unde terapia si joaca se intrepatrund. Centrul de recuperare al asociatiei Un zambet cu Mira, un loc unde copiii cu afectiuni ortopedice si neurologice, cu situatii materiale dificile beneficieaza de recuperare prin kinetoterapie.

Echipa TIPD

Înoată pentru proiectul: Renovăm pentru viitorul tinerilor din Centrul Daniel
Înotători: Timbus Alex; Iacob Vlad; Pop Mihai; Dunca Caudius
Suntem o echipa formata din elevi si studenti, care au ca scop parcurgerea a cat mai multe bazine

Cornel Miron

Înoată pentru proiectul: Ne dezvoltam ca sa recuperam
Salut, de cand ma stiu am fost o persoana activa si imi place sa fac miscare. Totusi, stiu ca asta nu e la indemana tuturor, am un frate mai mic care a avut probleme de sanatate care nu i-au permis sa faca la fel de multa miscare. Stiu ca participand la swimathon as ajuta persoane asemenea lui.

Echipa Swimprezzio Global

Înoată pentru proiectul: Comunitatea Habitat for Humanity Cluj din Jucu
Înotători: Andrei Birtocean, Tudor Ciuleanu, Radu Muresan, Mihai Pavel
Inotam cu spor pentru cei care merita!

Vlaicu Remus

Înoată pentru proiectul: Swim for Handicope ! Help us to cope with our space !
Am 43 de ani, sunt o persoana cu deficiente locomotorii si as dori sa contribui si eu la efortul facut de domnisoara Elena Ilea pentru a crea o frumoasa familie in cadrul fundatiei Handicope.

Ioana Ifrosa

Înoată pentru proiectul: Swim for Handicope ! Help us to cope with our space !
Ma numesc Ioana Ifrosa , sunt o persoana cu dizabilitate locomotorie si fac tot ce pot pentru a trai o viata normala. Am o fetita in varsta de 5 ani si imi place enorm sa inot. Am decis sa inot la Swimathon pentru Handicope , in felul asta pot sa ajut si eu asociatia. Am aici prieteni foarte buni si imi place sa particip mai ales la karaoke sau la cusut . M-as bucura tare mult sa putem dezvolta atelierul de croitorie si sa am astfel un loc de munca stabil.

Echipa Beck et al Services

Înoată pentru proiectul: Swim for Școala Culturală Smart Kids!
Înotători: Orasan Adrian; Puscas Crina; Dan Ratz; Horia Nes; Iulian Dreghiciu
Este al treilea an consecutiv in care sustinem proiectul Scoala de vara Smart Kids. Credem in viitorul unor copii care desi provin din medii sociale defavorizate, au dreptul la educatie si au nevoie sa simta ca sunt sprijiniti. O sansa la un viitor mai bun poate sa schimbe lumea !

Echipa Morphoza

Înoată pentru proiectul: Inot pentru zambetul fluturasilor din Terapie intensiva
Înotători: Cristian Ciorbă, Alma Ciorbă, Robert Nagy, Andrea Nagy
Atunci când nu transformăm ideile clienților noștri în interioare armonioase, încurajăm și ne implicăm în acțiuni care își propun să îmbunătățească calitatea vieții în comunitatea din care facem parte. În acest an, ne alăturăm cu bucurie inițiativei de strângere de fonduri Swimathon Cluj. Echipa Morphoza va înota pentru copiii internați sau cei care vor beneficia de serviciile secției ATI a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj. Ne propunem ca, împreună, să contribuim la achiziționarea unui aparat transiluminator pentru vizualizarea venelor, care va completa echipamentul medical al secției ATI.

John McKellar

Înoată pentru proiectul: Înotăm pentru tinerii din Centrul Daniel
I'm overweight, lazy and would rather float down a river on a rubber ring than swim up and down a pool. EXCEPT when it comes to raising money for Blythswood Romania. Over the last 5 years, I've run 3 half-marathons and I hate running. But I love swimming and since January, I've been back in the pool and swimming 2.5km in an hour a few times a week. On July 2, at the Cluj Swimathon, I'll be aiming to add an extra half kilometre to that total going from 50 lengths an hour to 60. That means a lot of training and changing from breast-stroke to front crawl which is really quite hard. I'm swimming for the Daniel Centre, a project close to my heart where young men, mostly abandoned at birth, come to learn how to live and work independently. In the 16 years since it opened, the Daniel Centre has helped over 100 beneficiaries be able to live alone and find work. It's a great project and I'd love it if you can give whatever you can to help support us. Thank You!

Ileana Chetan

Înoată pentru proiectul: Comunitatea Habitat for Humanity Cluj din Jucu
Comunitatea Habitat for Humanity a demonstrat ca poate duce la finalizare mai multe proiecte. Ca sa poata continua au nevoie de sprijinul nostru.

Echipa Garmin 1

Înoată pentru proiectul: Înotăm pentru tinerii din Centrul Daniel
Înotători: Kormos Alexandru, Bodea Sergiu
a se edita ulterior

Echipa Garmin 2

Înoată pentru proiectul: Înotăm pentru tinerii din Centrul Daniel
Înotători: Nicoara Nicolae, Czol Ernest
a se edita ulterior

Echipa Captain Bean

Înoată pentru proiectul: Swim for Școala Culturală Smart Kids!
Înotători: Pausan Florin Valentin, Balaj Alex, Prodan Darius, Prodan Calin, Ovidiu Bocanci, Irimies Sabin
Împreună cu câțiva copilași de la Centrul de zi "Something New", Căpitanul și-a făcut echipă, cu un plus de valoare, care va înota în 2 iulie la Swimathon 2016. Susțin cu drag acest proiect pentru că și noi am plecat din acelasi loc și mulțumită comunității am ajuns unde suntem astăzi, pentru că știu cât e de dificil să răzbești în zilele noastre, pentru că un pic de ajutor, care pe noi ne costă mai nimic, pentru altcineva care are într-adevar nevoie, poate însemna mai mult decât noi ne-am imagina. Iar tinerii harnici și talentați trebuie susținuți. Ei sunt cheia ideilor bune și a proiectelor creative.

Laura Pamfiloiu

Înoată pentru proiectul: Filosofie pentru copii
Sunt profesor la Școala Elf și în urmă cu trei ani, datorită unui proiect Comenius al școlii mele, am participat la un curs de formare în Filozofie Pentru Copii desfășurat în Anglia. De atunci fac Filozofie cu elevii mei și pe tot parcursul acestor ani am observat o schimbare în atitudinea lor în ceea ce privește învățarea. Copiii au mai multă încredere în ei și în puterea lor de judecată, au învățat să pună întrebări legate de lumea care-i înconjoară și de interesele lor. Au învățat să se asculte unii pe alții, să-și construiască argumente care să le susțină opiniile, și-au dezvoltat gândirea critică și creativă. În plus, copiii au reușit să transfere și să folosească tehnicile și metodele folosite în cadrul orelor de filozofie şi la alte ore, și-au îmbunătățit capacitatea de concentrare, au învățat să lucreze în echipă, să se concentreze mai mult pe colaborare și nu atât pe competiție. În cadrul acestei ore se învață prin descoperire, copiii trecând în postura celor care pun întrebări, discută, negociază alături de profesor. Cred cu tărie în acest proiect și am certitudinea că putem oferi elevilor noștri un alt fel de învățare!

Echipa Descoperă prin întrebări!

Înoată pentru proiectul: Filosofie pentru copii
Înotători: Dan Pamfiloiu; Liana Mihuț; Bogdan Nicule; Andreea Bandea; Carmen Costina; Dan Leonard;
„Susținem proiectul „Filosofie pentru copii” deoarece credem că este esențial să le oferim copiilor posibilitatea de a-și pune întrebări, de a căuta răspunsuri, de a descoperi lumea altfel.” (Andreea Bandea) „Susțin acest proiect deoarece cred că este necesară o îmbunătățire continuă a modului și metodelor de învățare. Ca părinte de elev al Școlii Elf, am apreciat și apreciez efortul continuu al cadrelor didactice de a menține procesul educațional puternic ancorat în modernitate.” (Bogdan Nicule) Echipa noastră e formată din trei profesori, un părinte și un elev. Ne leagă faptul că credem cu tărie în acest proiect. Când copiii învață că gândirea „superioară” nu e numai apanajul celor mari, cu toții avem parte de lecții interesante, la școală și în viață.

Echipa Yuppi Style

Înoată pentru proiectul: Tabăra Yuppi pentru Adolescenți cu Diabet 2016
Înotători: Zsigmond Peter, Ban Attila, Dobos Annamaria, Vasiu Ciprian
Înotăm pentru a readuce zâmbetul pe fețele copiilor cu diabet din Tabăra Yuppi! Susțineți-i alături de noi, donați!