SWIM4HOPE

Adaugat in June 30, 2015 | Vizualizari: 311
Nevoia/problema careia ii raspunde proiectul: Programul de arta creativa “Hope” a identificat o nevoie in crearea unui mijloc pentru o viata mai sanatoasa bazata pe miscare si activitati in aer liber datorita faptului ca copiii si tineri petrec mult timp in spatiul centrului si nu au mijloacele necesare pentru a face sport sau a se implica in programe sportive.
Beneficiarii și grupul-ținta? Beneficiarii sunt 17 copii si tineri, cu varsta cuprinsa intre 6-17 ani, din cadrul Complexul de Servicii destinal Protectiei Copilului nr.2 Cluj-Napoca.
Ideea proiectului și activitățile care vor fi derulate Echipa SWIM4HOPE isi propune in prima faza sa achiziti sa achizitioneze 17 biciclete potrivite pentru varsta fiecarui copil si echipament de protectie. Mai apoi ii va implica pe elevi in cursuri de training organizate de Clujul Pedaleaza, ca mai apoi sa participam la competitii sportive. Scopul final este ca cel putin 1 tanar sa obtina performante sportive si sa fie un model de succes pentru ceilalti.
Bugetul necesar pentru implementarea proiectului 5000 lei
Obiectul financiar de strângere de fonduri prin Swimathon Echipa SWIM4HOPE isi propune in prima faza sa achiziti sa achizitioneze 17 biciclete potrivite pentru varsta fiecarui copil si echipament de protectie. Mai apoi ii va implica pe elevi in cursuri de training organizate de Clujul Pedaleaza, ca mai apoi sa participam la competitii sportive. Scopul final este ca cel putin 1 tanar sa obtina performante sportive si sa fie un model de succes pentru ceilalti.
Schimbările pe care le va produce proiectul Implementarea proiectului va contribui la dezvoltarea armonioasa a copiilor si tinerilor, la un stil de viata sanatos, la implicarea copiilor in evenimente sportive, precum Clujul Pedaleaza, la interactiunea cu alti copii si nu in ultimul rand la incurajarea lor spre activitati intr-un mediu diferit de cel de la centru.
Link proiect: https://www.facebook.com/pages/Tu-pentru-ce-alergi/900160103355349?ref=aymt_homepage_panel
Contact: Vlad Pop, pop.vlad.adrian@gmail.com, 0755643825, https://www.facebook.com/pages/Tu-pentru-ce-alergi/900160103355349?ref=aymt_homepage_panel