Napoca Downhill

Adaugat in May 3, 2015 | Vizualizari: 530
Nevoia/problema careia ii raspunde proiectul: Nevoia unei competitii sportive profesioniste de longboarding in judetul Cluj in care sportivii sa se poata antrena cooperativ si in siguranta. Longboardingul romanesc a luat multa amploare in ultimii ani, din pacate acest trend fiind direct proportional si cu numarul accidentelor; de aceea consideram oportun ridicarea standardului competitiilor sportive din domeniu.
Beneficiarii și grupul-ținta? Comunitatea de longboarding din Romania; toti cei interesati de sporturi extreme, sanatate si libertate.
Ideea proiectului și activitățile care vor fi derulate Ideea generala consta in colaborarea cu institutiile locale pentru a inchide un drum judetean si a-l dedica acestei competitii sportive pentru o zi. Proiectul consta intr-o competitie de donwhill, sliding, workshop-uri de powerslide, insotite de un barbecue party la finalul festivitatii de premiere.
Bugetul necesar pentru implementarea proiectului 18000 RON
Obiectul financiar de strângere de fonduri prin Swimathon 10000 RON
Schimbările pe care le va produce proiectul Crearea unui standard de evolutie si siguranta in dezvoltarea acestui sport, introducerea tinerilor in tehnicile necesare pentru practicarea sportului la nivelul la care sunt capabili precum si dezvoltarea altor aptitudini, consolidarea relatiilor dintre practicantii de longboarding din Romania.
Contact: Clubul Sportiv "Skateboard Transilvania", mr_emeri@yahoo.com, 0745202911 / 0740134488, skateboardtransilvania.ro