Catch A Smile Day 2015

Adaugat in May 18, 2015 | Vizualizari: 413
Nevoia/problema careia ii raspunde proiectul: Beard Brothers e o asociatie de barbosi ce are ca si rol principal schimbarea de mentalitati. Pentru a gasi solutii la problemele din comunitatile noastre, noi ne folosim de spiritul de initiativa. Una dintre aceste solutii este Catch A Smile Day, un eveniment dedicat zambetelor si altruismului, organizat in fiecare an pe data de 7 august. Cu ocazia acestuia, oamenii invata sa fie mai buni si sa daruiasca celor din jur, facandu-le astfel ziua mai buna si aducand un zambet pe chipul lor.
Beneficiarii și grupul-ținta? Copii, tineri si adulti din intreaga tara formeaza grupul tinta principal, acestia beneficiind de o zi mai frumoasa si plina de zambete. Dar noi nu ne oprim aici; vrem sa facem din Catch A Smile Day o traditie europeana in primul rand si apoi chiar globala, si sa aducem zambete in intreaga lume. La editia Catch A Smile Day 2014 au participat 11 orase romanesti si 6 alte orase la nivel international. Anul trecut actiunea a implicat circa 1500 de beneficiari in Cluj; anul acesta tintim spre 6000.
Ideea proiectului și activitățile care vor fi derulate In cadrul proiectului, Beard Brothers te provoaca sa faci un gest umanitar si sa te filmezi/fotografiezi in actiune! Pe 7 august 2015, noi, si cei care accepta provocarea, vom iesi in strada si vom face ceva bun pentru cei din jurul nostru, indiferent ca ii cunoastem sau nu. De asemenea, se vor organiza echipe de voluntari care au ca si scop definitoriu culesul de zambete. O imbratisare, un cadou pentru un copil, o floare pentru o mama, un sandwich pentru un om fara adapost; activitatile sunt limitate doar de imaginatie! Pe langa aceste activitati, vom avea si artisti invitati.
Bugetul necesar pentru implementarea proiectului 10000 RON. Aceasta suma va acoperi costurile pentru 5000 de baloane, 5000 de flori, 5000 de acadele, sandwichuri, mesaje scrise, precum si badge-uri pentru voluntari si organizatori, materiale promotionale, costuri de editare video, sonorizare si costuri pentru artistii implicati.
Obiectul financiar de strângere de fonduri prin Swimathon 10000 RON
Schimbările pe care le va produce proiectul Catch A Smile Day doreste sa schimbe mentalitatea oamenilor in bine, promovand altruismul si initiativa, astfel creand o zi a fericirii si a zambetelor, o zi de care sa se bucure intreaga lume. Atat cei care accepta provocarea, cat si beneficiarii directi ai actiunilor acestora, vor invata sa-i aprecieze mai bine pe cei din jurul lor, iar pe viitor sa fie mai putin ezitanti in a-i face pe altii sa zambeasca!
Link proiect: http://www.beard-brothers.ro/blog/campania-5--catch-a-smile-day-.html
Contact: Beard Brothers, hello@beard-brothers.ro, +(40)743702009 - Cornel Marian Hoza, presedinte Beard Brothers, www.beard-brothers.ro