Intra la apa! Sustine-i pe Beatrice si Paul impreuna cu Emerson Social Committee!

Adaugat in June 19, 2014 | Vizualizari: 725
Nevoia/problema careia ii raspunde proiectul: Implicarea Emerson Social Committee in cazurile sociale ale angajatilor Emerson
Beneficiarii și grupul-ținta? Beneficiarii sunt Beatrice Mezei si Paul Vaipan, copiii a doi dintre angajatii Emerson, Stefan Mezei si Sebastian Vaipan. Grupul tinta sunt angajatii Emerson care au o situatie medicala dificila in familie si au nevoie de ajutor financiar urgent.
Ideea proiectului și activitățile care vor fi derulate Dorim sa achizitionam o pompa de insulina cu masurarea glicemiei dar si accesoriile lunare pentru Beatrice Maria Mezei care are 12 ani si s-a nascut cu sindromul Down, fiind in acelasi timp si insulino-dependenta. Dorim de asemenea sa contribuim la plata terapiilor prin inot, dans,hipoterapie, terapie comportamentala pentru Paul Vaipan in varsta de sapte ani, care a fost diagnosticat cu autism de la varsta de doi ani. Parte din activitatile derulate vor implica promovarea interna si externa a cazurilor pentru a fi adunate cat mai multe fonduri pentru cumpararea pompei si accesoriilor pentru Beatrice, precum si pentru buna desfasurare a terapiilor pentru Paul. Ne vom alcatui propria echipa de inotatori din randul angajatilor Emerson pe care ii vom sustine.
Bugetul necesar pentru implementarea proiectului 5000 EUR pentru fiecare caz
Obiectul financiar de strângere de fonduri prin Swimathon 5000 EUR pentru fiecare caz
Schimbările pe care le va produce proiectul Pentru Beatrice calitatea vietii va fi mult imbunatatita prin achizitionarea pompei de insulina iar Paul va avea ocazia sa beneficieze de multiplele terapii de care are nevoie pentru dezvoltarea sa.
Link proiect: nu avem
Contact: Emerson Social Committee, andreea.hasna@emerson.com cristina.dan@emerson.com, +40 742 075 521, +40 749 149 639,