Un Swimathon cu "Farmec"!

Adaugat in June 26, 2013 | Vizualizari: 9920
Nevoia/problema careia ii raspunde proiectul: Swimathon Cluj a ajuns anul acesta la cea de a cincea editie. Este o platforma deschisa pentru proiectele comunitatii, un mecanism de strangere de fonduri pe care Fundatia Comunitara Cluj il pune la dispozitia celor interesati sa stranga fonduri pentru proiectele in care cred. Sustinerea Swimatonului inseamana suport pentru toate cauzele inscrise.
Beneficiarii și grupul-ținta? Beneficiarii sunt toti cei inscrisi in Swimthon 2013 - organizatii, companii si indivizi, proiectele pe care le sustin sau le-au initiat si in care cred.
Ideea proiectului și activitățile care vor fi derulate Sustinerea acordata Swimathonului inseamna indirect suport acordat fiecareia dintre cauzele pentru care se strang fonduri in cadrul evenimentului. Multe sunt cauze sau idei care schimba vieti si suntem mandrii ca putem sustine acesta platforma grozava care este Swimatonul.
Bugetul necesar pentru implementarea proiectului 1000 EUR
Obiectul financiar de strângere de fonduri prin Swimathon 1000 EUR
Schimbările pe care le va produce proiectul Permite functionarea platformei si investitia in sustenabilitatea acesteia.
Link proiect: www.swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro
Contact: Farmec , magda.miclaus@farmec.ro, -, www.farmec.ro