In ritmul excelentei II

Adaugat in July 9, 2013 | Vizualizari: 488
Nevoia/problema careia ii raspunde proiectul: Excelenta cere munca, talentul si vocatia nu sunt suficiente. Si pentru fiecare dintre cei trei tineri in care noi, Fundatia Comunitara Cluj credem, acest lucru este valabil.
Beneficiarii și grupul-ținta? Cristiana, Calin si Vlad sunt trei tineri muzicieni clujeni nemaipomeniti. I-am ascultat cantand si maiestria lor ne-a fermecat. Interpretarea lor este fara egal. Cristiana canta la pian de cand avea 5 ani si jumatate si studiaza pianul din propria dorinta si initiativa. Calin este la cei 16 ani, cel mai tanar student al unei universitati austriece de prestigiu. Vlad a inceput studiul chitarei la varsta de 7 ani si inca de la inceput s-a remarcat prin talent si perseverenta in munca.
Ideea proiectului și activitățile care vor fi derulate Dorim sa sustinem parcursul si stradania acestor tineri. Participarea la competitii cere foarte mult efort si sacrificii, si nu doar din partea lor ci si a profesorilor si familiei. Si pentru ca parcursul acestor tineri artisti sa continue la fel au nevoie de suportul nostru. Inteligenta, muzicala, Cristiana este o prezenta scenica care nu a trecut neobservata in mediile de specialitate, marturie stau cele 23 de premii I si de excelenta nationale si cele 10 premii I internationale pe care le-a castigat, spune despre ea Ciprian Gavrisiu, profesoara Cristianei. Cat despre Vlad, in cei peste 6 ani de cand face chitara juriile au apreciat prestatia sa oferindu-i peste 40 de premiii dintre care 20 de premii I, premii speciale sau premii de excelenta.
Bugetul necesar pentru implementarea proiectului Ne propunem sa acordam fiecaruia dintre tineri o bursa de 4000 de lei care sa acopere participarea la competitii internationale sau cheltuielile presupuse de studiu.
Obiectul financiar de strângere de fonduri prin Swimathon 12000
Schimbările pe care le va produce proiectul Nu doar accesul la competitii internationale, acoperirea taxelor de participare sau transportul ci si promovarea actului cultural pe care acesti tineri ni-l ofera noua, tuturor.
Link proiect: -
Contact: Fundatia Comunitara Cluj, marianasalagean@yahoo.com, 0264 434 618, www.fundatiacomunitaracluj.ro