Impreuna pentru Ovidiu DDo II

Adaugat in June 27, 2013 | Vizualizari: 668
Nevoia/problema careia ii raspunde proiectul: Din ce in ce mai multe persoane dragi noua remarca prezenta distrugatoare a unor tumori care le schimba viata. Unele au puterea de a se lupta, iar altele cedeaza fricii si abandoneaza...viata. Ovidiu Damian este un luptator si va fi mereu. El a ales din prima clipa sa lupte si de aceea nu este singur. Mai multe despre cazul sau pe blog: http://ddosstories.wordpress.com/2013/02/12/scurt-istoric/
Beneficiarii și grupul-ținta? Beneficiarul este Ovidiu Damian, prietenul, colegul, vecinul, fiul, nepotul...omul! Dar putem afirma ca beneficiari sunt toti cei care au aceasta afectiune, deoarece Ovi isi impartaseste experienta pe blog, de aceea pasii inainte pe care ii face el, pot reprezenta informatii pretioase pentru alti bolnavi.
Ideea proiectului și activitățile care vor fi derulate Pentru a lupta cu boala, Ovidiu are nevoie de fonduri suplimentare. A investit tot ceea ce a avut si a obtinut din partea prietenilor, in deplasari in strainatate la clinici competente. Intervenţiile chirurgicale efectuate pana in acest moment au fost: - 11 iunie 2005 – Dr. T.M, Clinica de Neurochirurgie, Cluj-Napoca, România - 27 iulie 2006 – Prof Dr R.V, Országos Idegsebészeti Tudományos Intézet, Budapesta, Ungaria. - 6 iunie 2008 – Prof Dr B.M, Neurochirurgische Klinik und Poliklinikdes Klinikums Rechts der Isar der Technischen Universitat Munchen, Germania - 8 ianuarie 2009 – Prof Dr B.M, Neurochirurgische Klinik und Poliklinikdes Klinikums Rechts der Isar der Technischen Universitat Munchen, Germania - Februarie 2010 – Dr T.M, Clinica de Neurochirurgie, Cluj-Napoca, România - Martie 2010 – Dr T.M, Clinica de Neurochirurgie, Cluj-Napoca, România - Decembrie 2010 – Dr T.M, Clinica de Neurochirurgie, Cluj-Napoca, România - Noiembrie 2011 – Dr T.M, Clinica de Neurochirurgie, Cluj-Napoca, România - Octombrie 2012 – Prof Dr R.V, Spitalul Militar AEK, Budapesta. În urma consultului efectuat de Prof. Dr. R.V la data de 12.12.2012 se observă inca prezenta unui volum mare de chordom, necesitatea gasirii unei solutii fiind urgenta, deoarece acesta a invadat toate organele din zona cervicala. In 2013, Ovidiu a petrecut mai bine de o luna in USA alaturi de mama lui, participand la conventii medicale si solicitand ajutorul si suportul medicinii americane ceva mai avansate. Acum are nevoie de o noua interventie medicala si ii lipsesc fondurile. Ajuta-ne sa il ajutam.
Bugetul necesar pentru implementarea proiectului Pentru urmatoarea operatie la una din cele mai renumite clinici din Elvetia, Ovidiu mai are nevoie de 100.000 Euro. Fiecare cent conteaza, deoarece fiecare cent duce la interventia care ii va prelungi si reda calitatea vietii.
Obiectul financiar de strângere de fonduri prin Swimathon Obiectivul prin Swimathon 2013 este acela de a strange o suma cat mai apropiata de targetul de 100.000 Euro. Ne mobilizam toti cei apropiati lui, astfel ca pe un culoar o sa inoate prietenii lui apropiati si un culoar pe care inoata prietenii de la Yardi Systems Romania. "Suntem mai presus de toate oameni, colegi, prieteni iar cazul lui Ovidiu ne-a inspirat in a crede ca limitele sunt impuse pentru a fi depasite iar puterea de sustinere a comunitatii poate realiza multe. Echipa Yardi il sustine pe Ovidiu". Ne vom promova si vom incerca sa atragem donatii, atat individual cat si in calitate de grup.
Schimbările pe care le va produce proiectul Fondurile obtinute de pe urma acestui eveniment vor fi directionate spre Ovidiu si implementarea interventiei chirurgicale din luna August din Elvetia, care este urgenta in vederea pastrarii simturilor: vazul, auzul si a capacitatilor de functionare ale organismului in conditiile acestei afectiuni.
Link proiect: https://www.facebook.com/groups/600769069936343/
Contact: Sorana Duca, Yardi & friends, ducasorana@gmail.com, 0730660290, -