Pompe volumetrice pentru copiii bolnavi de cancer II

Adaugat in June 25, 2013 | Vizualizari: 731
Nevoia/problema careia ii raspunde proiectul: Pompe volumetrice pentru dozarea medicatiei si in special a chimioterapiei pentru copiii bolnavi de cancer aflati la sectia de oncologie din cadrul spitalului Pediatrie 2 Cluj Napoca.
Beneficiarii și grupul-ținta? Beneficiarii acestui proiect sunt copiii internati in sectia de oncopediatrie din cadrul Spitalului Pediatrie 2.
Ideea proiectului și activitățile care vor fi derulate Dorinta de a imbunatati viata pacientului bolnav de cancer si a sistemului medical din Romania. In orice tara civilizata aceste aparate nu lipsesc din spitale, ele fiind necesare pentru buna desfasurare a tratamentului.
Bugetul necesar pentru implementarea proiectului Bugetul necesar acestui proiect este de 17.925 lei pentru achizitia a 2 buc. Pana in momentul de fata am mai achizitionat 3 buc care functioneaza in prezent pe sectia condusa de dr. Popa Gheorghe (oncopediatrie), insuficiente insa pentru toata sectia.
Obiectul financiar de strângere de fonduri prin Swimathon Obiectivul nostru este de a reusi sa strangem cat mai multi bani, deoarece astfel de pompe sunt indispensabile in sectiile ce trateaza pacientii bolnavi de cancer. Mai multe pompe reprezinta tratarea in acelasi timp a mai multor copii. In medie pe zi se fac tratamente la aproximativ 10 copii.
Schimbările pe care le va produce proiectul Copiii internati la sectia de oncologie nu vor mai fi nevoiti sa suporte durerile arsurilor grave ale pielii provocate de substantele chimio daca acest infuzomat este pus in functiune. Pentru personalul medical acest infuzomat reprezinta un mare avantaj (timp de lucru injumatatit), deoarece se poate doza medicatia précis, avand pe tot parcursul medicatiei informatii precise despre dozaj, timp ramas din tratament etc.
Link proiect: http://alexdamian.com/component/content/article/4-baza/46-pompe-volumetrice.html
Contact: Stefan Pop, mariana.salagean@fundatiacomunitaracluj.ro, 0730072865, www.alexdamian.com