Public Speaking Support Group Cluj

Adaugat in May 31, 2012 | Vizualizari: 644
Nevoia/problema careia ii raspunde proiectul: Proiectul nostru raspunde nevoii de a-ti dezvolta abilitatile de vorbit in public pentru a le putea foloosi in diverse contexte, indiferent de varsta sau de experienta.
Beneficiarii și grupul-ținta? Beneficiarii nostri sunt toti cei care doresc sa-si imbunatateasca abilitatea de a sustine un discurs sau o prezentare, si care sunt dispusi sa participe la evenimentele noastre bilunare din Cluj.
Ideea proiectului și activitățile care vor fi derulate Scopul Public Speaking Support Group Cluj este sa devenim vorbitori in public mai buni prin practica. Activitatile noastre constau in organizarea unor evenimente bilunare de public speaking si, pe viitor, in oferirea de traininguri pe acest subiect pentru cei care doresc sa invete mai mult.
Bugetul necesar pentru implementarea proiectului In anul universitar 2012-2013 planuim sa avem cel putin 12 editii(intalniri) si cel putin un trainig. Bugetul estimat pentru acest an este de aproximativ 5600 lei.
Obiectul financiar de strângere de fonduri prin Swimathon Obiectivul nostru financiar nu depaseste suma de 5000 de lei.
Schimbările pe care le va produce proiectul La fel ca la prima serie de intalniri, ne asteptam ca proiectul nostru sa aiba un impact foarte puternic asupra vorbitorilor implicati (aprox 7/editie), cat si asupra spectatorilor (aprox 30/editie): experienta depaseste simpla achizitie de abilitati practice, fiind un adevarat schimb de experiente de viata si invataturi pentru cei implicati.
Link proiect: http://pssgcluj.wordpress.com
Contact: Support for Youth Development, ilinca.toderean@gmail.com, 0746336546, http://pssgcluj.wordpress.com