Programul de burse al Fundatiei Comunitare Cluj

Adaugat in May 31, 2012 | Vizualizari: 1138
Nevoia/problema careia ii raspunde proiectul: Fundatia Comunitara Cluj a lansat anul acesta un nou program de burse, 55 de copii raspunzand acestui apel, in numar prea mare pentru capacitatea programului. Si pentru ca multi dintre copiii care au aplicat merita sa fie sprijiniti, ne propunem sa strangem cat mai multe fonduri, pentru a creste numarul bursierilor de la 10 la 20.
Beneficiarii și grupul-ținta? Beneficiarii vor fi 10 copii, cu medii foarte bune, dar care au posibilitati financiare reduse, care au aplicat in urma anuntului lansat de Fundatia Comunitara Cluj pentru a primi o bursa de studii.
Ideea proiectului și activitățile care vor fi derulate Dezvoltarea unei campanii de strangere de fonduri pentru Programul de Burse al Fundatiei Comunitare Cluj. Numarul mare de aplicatii, respectiv de tineri care au nevoie de suport ne-a determinat sa continuam campania de strangere de fonduri folosind platforma Swimathon, pentru a permite acordarea altor 10 burse de studiu unor tineri cu rezultate bune la invatatura, dar cu posibilitati materiale reduse.
Bugetul necesar pentru implementarea proiectului 20.700 de lei care acopera bursele a zece tineri in intervalul septembrie 2012 - mai 2013. Valoarea lunara a bursei este de 230 lei/elev, urmand sa fie acordata timp de 9 luni.
Obiectul financiar de strângere de fonduri prin Swimathon 20.700 de lei
Schimbările pe care le va produce proiectul Accesul a 10 copii la educatie liceala, acordarea a 10 burse pe timp de an scolar.
Link proiect: www.fundatiacomunitaracluj.ro
Contact: Fundatia Comunitara Cluj, mariana.salagean@fundatiacomunitaracluj.ro, 0264 434 618, www.fundatiacomunitaracluj.ro