InfoTrafic - nu lăsa să se scufunde viitorul unui copil. Înoată alături de noi!

Adaugat in June 5, 2012 | Vizualizari: 615
Nevoia/problema careia ii raspunde proiectul: Familia lui Dorel trăieşte într-o comună de lângă Cluj-Napoca şi este una săracă, părinţii au probleme de sănătate şi sunt şomeri. În aceste condiţii, băiatul nu îşi permite să viseze prea mult... nu la vacanţe exotice sau la obiecte de lux. Îşi doreşte, în schimb, să înveţe, ştie că educaţia este singura lui şansă la o viaţă mai bună. Anul trecut, era convins că nu va merge la liceu, ştia că nu îşi va permite asta. Şi totuşi... datorită campaniei Swimathon, sprijinită de Infotrafic şi QBox, Dorel a primit o bursă de la Fundaţia Comunitară Cluj şi a terminat acum primul an de liceu. Nu a fost uşor: în fiecare dimineaţă s-a trezit la 5.30, ca să ajungă la timp la şcoală, în Cluj-Napoca. Dar a fost fericit că putea să facă asta. Anul acesta, Infotrafic înoată din nou pentru Dorel – pentru că el are nevoie de sprijin în continuare. Pentru că are dreptul la educaţie, la fel ca alţi adolescenţi, mai norocoşi, care poate nu învaţă la fel de bine ca Dorel. Pentru că are dreptul la un viitor frumos. Ajută-ne să îl ajutăm pe Dorel! Susţine înotătorul Infotrafic!
Beneficiarii și grupul-ținta? Dorel, un tanar de 16 ani care are nevoie de suport pentru finalizarea studiilor liceale.
Ideea proiectului și activitățile care vor fi derulate Dorel are 15 ani, dar nu ascultă LaLa Band pe iPod. Nu are un smartphone şi, cel mai probabil, nu îşi petrece foarte mult timp privind la televizor emisiunile populare printre adolescenţii obişnuiţi.
Bugetul necesar pentru implementarea proiectului 8000 de lei
Obiectul financiar de strângere de fonduri prin Swimathon 8000 de lei
Schimbările pe care le va produce proiectul Continuarea studiilor de catre Dorel, acces la educatie si formare profesionala.
Contact: QBox - InfoTrafic, lidia.iepure@qbox.ro, mobil: 0752083581 tel./fax: 0264/413051,