Endava Team

Înoată pentru proiectul: Renovăm pentru viitorul tinerilor din Centrul Daniel
Poză
Profil și motivație înotător In mod cert, inotul are foarte multe beneficii. De la o forma fizica buna, un stil de viata sanatos si sansa de a-ti face prieteni care impartasesc pasiunea pentru acest sport, la relaxare si buna dispozitie. Dar chiar mai mult decat atat, initiative precum Swimathon transforma inotul intr-o activitate mult mai relevanta in contextul societatii din care facem parte. Acesta ne ofera oportunitatea de a face valuri intr-un mod care care chiar conteaza. Posibilitatea de a ne implica activ , de a avea un impact pozitiv prin practicarea unui sport care ne face placere si de a angrena si alte persoane sa ne sustina cauza, au fost elementele care ne-au determinat sa ne alaturam acestei miscari. Anul acesta vom sustine cauza Centrului Daniel, din cadrul organizatiei Blythswood. Obiectivul acestora este acela de a crea un mediu de viata stabil pentru tinerii care au crescut in centre de plasament. Un context propice este vital pentru dezvoltarea acestora si facilitarea tranzitiei lor catre independenta. Credem ca misiunea lor de a le oferi suport, in acelasi timp responsabilizandu-i, este una dintre cauzele pe care merita sa le sustinem.
Estimez că voi înota: 45 lungimi de bazin / 60 de minute