Echipa Descoperă prin întrebări!

Înoată pentru proiectul: Filosofie pentru copii
Nume și prenume înotători Dan Pamfiloiu; Liana Mihuț; Bogdan Nicule; Andreea Bandea; Carmen Costina; Dan Leonard;
Poză
Cont Facebook: https://www.facebook.com/Scoala-Elf-Cluj-Napoca-110236142360613
Profil și motivație înotător „Susținem proiectul „Filosofie pentru copii” deoarece credem că este esențial să le oferim copiilor posibilitatea de a-și pune întrebări, de a căuta răspunsuri, de a descoperi lumea altfel.” (Andreea Bandea) „Susțin acest proiect deoarece cred că este necesară o îmbunătățire continuă a modului și metodelor de învățare. Ca părinte de elev al Școlii Elf, am apreciat și apreciez efortul continuu al cadrelor didactice de a menține procesul educațional puternic ancorat în modernitate.” (Bogdan Nicule) Echipa noastră e formată din trei profesori, un părinte și un elev. Ne leagă faptul că credem cu tărie în acest proiect. Când copiii învață că gândirea „superioară” nu e numai apanajul celor mari, cu toții avem parte de lecții interesante, la școală și în viață.
Estimez că voi înota: 50 lungimi de bazin / 60 de minute