Swimathon 2010

• burse lunare 10800 lei
  • bursa Cristiana Dragos 4000 lei

Total: 38459,08 lei

Sumele au fost alocate pentru:

• Arca lui Noe - 4878 lei
  • Asociatia de caritate Proiect Theodora - 1000 lei
  • Fundatia Educatie pentru Libertate - 1535 lei
  • Fundatia Romana pentru Copii, Comunitate si Familie - 1879,84 lei
  • Habitat pentru Umanitate Cluj - 2060,82 lei
  • Paul Bulucz - 8852,08 lei
  • Serviciul de Ajutor Maltez - 3040 lei
  • World Vision Cluj - 413,34 lei

FRCCF/Habitat/World Vision - proiectul Camera Copilariei. Banii au fost alocati pe proiecte ce au schimbat viata unor familii cu posibilitati financiare reduse (4 familii/21 persoane, din care 16 copii). Interventia a urmarit renovarea spatiului de locuit al celor 4 familii, imbunatatirea conditiilor de igiena, achizitionarea de alimente de baza, haine si incaltaminte.

Asociatia pentru Protectia Necuvantatoarelor - asigurarea tratamentelor si interventiilor chirurgicale, transportul animalelor la adaposturi si la cabinetele veterinare.

Serviciul de Ajutor Maltez - o parte din costurile cu salariile pentru terapeutii centrului - acordarea de servicii de recuperare si reabilitare a copiilor cu dizabilitati neuromotorii  severe inclusi in programul Gradinitei.

Asociatia de Caritate Proiect Theodora - modernizarea sistemului de supraveghere video a Caminului de batrani - beneficiari: 96 de seniori.

Baul Bulucz - Tabara de baschet Crossover Editia a II-a - au fost acoperite o parte a cheltuilelilor necesare organizarii taberei

Fundatia Educatie pentru Libertate - contributie la startul amenajarii salii de sport a Liceului Waldorf

Bursierii FIC  - banii stransi de Voicu - din acesti bani am acordat un numar de 6 burse de merit unor tineri care au rezultate de exceptie la: muzica, lb. romana, engleza, sport. Georgiana, Ioana, Matei, Oana, Alexandru si Todora au fost tinerii care au beneficiat de burse in valoare de 200lei/luna pe parcursul anului scolar 2010-2011. Suma alocata lor a fost de 10800 lei
Tot printre bursierii FIC se numara si Cristiana Dragos care a primit o bursa de 4000 lei pentru participarea la concursuri interne si internationale din sumele atrase de Rada. Aici eventual merita mentionate performantele Cristianei la realizari.